HTML

-->

Beköszöntő..

2013.03.23. 09:42

 

A fotográfia a művészeti kifejezési módok közül az, amely talán a legtöbbünk számára elérhető és bármikor szabadon gyakorolható.

A felejthetetlen események, utazások, születésnapok, ünnepek történéseinek megörökítésétől azonban hosszú út vezet a művészi fotográfiáig, amelynek célja nem elsősorban a történések objektív  bemutatása, hanem emellett – vagy néha akár ehelyett – érzelmek kiváltása a nézőben.

 

Blogunk a fotózás szerelmeseinek fóruma.

 

Az általunk publikált fotók vagy a hobbifotós szerzőtől származnak (kíváncsian várom is a konstruktív kritikákat úgy a technikára mint a kép koncepciójára vonatkozóan), vagy pedig nagy örömünkre szolgál, ha elkülditek nekünk a Ti műveiteket is (esetleg 1-2 soros magyarázattal), amiket örömmel publikálunk. A fotókat a mylifeinonepage@gmail.com címre várjuk!

Mindenkinek szép tavaszt kívánunk!

IMG 6199 2

                                                                                                                A  PhotoArt szerkesztősége         

A bejegyzés trackback címe:

https://photoart.blog.hu/api/trackback/id/tr295163688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hurmagi 2013.03.25. 16:25:56

Lehet itt képeket megosztani? Hogyan?

LupaW 2013.04.03. 10:49:19

Egyelőre sajnos nincs lehetőség képek megosztására, ahogy a post-ban is emlìtettük, a mylifeinonepage@gmail.com emailre várjuk a közlésre szánt fotóitokat.
A Szerkesztők
süti beállítások módosítása