Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Evan Baden Szaúd-Arábiában született 1985-ben, ma pedig Minnesotában él és dolgozik. A kortárs fotogrűfia nagy ígérete, bár a "művészieskedés" helyett felvételeivel inkább a figyelemfelkeltés a célja. 

A 2007 és 2008 folyamán készített The Illuminates című fotósorozata a fiatalok "technológia-függőségére" hívta fel a figyelmet. Mind mind éjszakai felvételek, a gyerekek-fiatalok villanyoltás után sem teszik magukat "offline".

Ennél is nagyobb visszhangot keltett a két évvel később bemutatott Technically Intimate című sorozata. Ebben Baden social networkön (főleg a Facebook volt a forrás) tinilányok által publikált fotókat vett alapul, majd reprodukálta a körülményeket stúdióban. A téma és a körülmények ugyanazok maradtak, a beállítás viszont a külső szemszögéből mutatja be a szereplők kiszolgáltatottságát és maguknak az egyes helyzeteknek az abszurd voltát. 

nicole 2009 technicallz intimateNicole, 2009, Technically Intimate

lauren 2010 technically..Emily, 2010, Technically Intimate

untitled-5

issue22 Baden Evan 06

nintendoÉjszaka a Nintendo előtt, The Illuminates

Image3 H600xW900IPod, The Illuminates

virtual-identities baden 0182526A Virtual Identities kiállítás

jenna 2009Technically Intimate


AliceandRyan TopCarousselLandscapeTechnically Intimate

A bejegyzés trackback címe:

https://photoart.blog.hu/api/trackback/id/tr15554994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.08. 16:18:40

érdekes egy kezdeményezés, vagy mi.

AdWo 2013.10.08. 20:38:52

@doggfather: Hát jó lenne tudni, hogy a kedves tinédzser gyerekek szülei közül hánynak van fogalma arról, mit csinál a gyerek Facebookon vagy Ask-on. Miket publikál, hogy bánnak vele a többiek stb.... Mert a szülők általában nem tudnak semmit, vagy csak szívesen nem akarnak tudni semmit. hátha így néhányan felnyitják a szemüket. Mivel már számos tinédzser lett öngyilkos miután folyamatos zaklatásnak volt kitéve. mondjuk ez a szélsőséges eset, de nagyon gyakori.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.09. 11:03:49

minden mondatoddal egyetértek, és igen ezek a sokkoló fotók nagyon jól felhívják a figyelme, csak nem jutnak el oda ahova kellene általában.
süti beállítások módosítása